21 Annikas trädgård

"Vår trädgård är lite vild, lite rufsig och ibland lite överraskande."

Här finns gräsytor för spel och lek men här finns också rofyllda platser för vila, både på dagen och på natten. Min inspiration är naturen och jag blandar gärna det vilda med det lite mer organiserade. Jag njuter av skapandet och det finns alltid något projekt igång. Trädgården är tillåtande, här finns platser för många olika sorters växter och också för grodor, insekter och lite andra djur.

Trädgården är ca 3000 kvm, långsmal och med en slänt som delar den på längden. Vi började anlägga trädgården för ca 11 år sedan när vi flyttade hit.

Slänten är indelad i olika partier med olika typer av växter i, den blandade rabattslänten, pion-slänten och delen som är täckt med murgröna. Nedanför slänten finns olika rum avdelade med häckar och med portaler som ingångar. Här finns också odlingsbäddar för grönsaker och bärbuskar. Mellan oss och närmsta grannen porlar en liten bäck.

Välkomna att gå en tur genom vår trädgård, titta lite här och där, lukta på rosenhäcken, stanna upp vid en av de många sittplatserna och ta kanske en kopp kaffe eller ett glas saft!

 

P.S

OBS! Vi har en snäll hund

Hitta trädgård

Adress

Dockrosvägen 6, 231 76 Beddingestrand

Karta

Copyright © 2019 Öppen Trädgård Söderslätt. Design av Jesper Jönsson.