• Rogers
  • John Rogers

6 Rogers Plantshop

"Medelhavsväxter i våra hjärtan"

Inspirationen att odla Medelhavsväxter har vi fått från våra många resor kring Medelhavet – där vi har förälskat oss i alla underbara träd, palmer och den fantastiska blomsterprakt som finns överallt, och fått lust att göra något liknande hemma. Hos oss hittar du mer än tusen Medelhavsväxter till försäljning – växter som du inte hittar ”överallt”.

Trelleborg är känt för alla sina palmer och som en av Europas nordligaste palmodlare kan vi erbjuda vår egenodlade ”Trelleborgspalm”. Nytt är vårt exotiska sortiment av Plumeria/Frangipani och Ökenros. Välkomna att strosa runt i våra växthus, båghall och trädgård och upptäck alla våra egenodlade, ovanliga och spännande växter och det bästa av allt – ALLT GÅR ATT KÖPA!

 

Hitta trädgård

Adress

Lillevångsvägen 9, Trelleborg

Vägbeskrivning

Kör 108:an norrut från rondellen vid Lidl, ta till vänster på Kungavägen (mittemot skylten ”Söderslättshallen”), ta till höger på Flinthögsvägen (sista vägen innan Kungavägen blir ”bussgata”) ta till höger på Lievägen, och efter 10 meter till höger in på Lillevångsvägen. Vi bor på nr 9 i det gula tegelhuset på höger sida.

Karta

Copyright © 2021 Öppen Trädgård Söderslätt. Design av Jesper Jönsson.